Nu există produse adăugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

  Micromotor pe inductie

  Cod: SKU-2135891147-7370-26
  2.490 Lei
  2.790 Lei

  Micromotor pe inductie folosit in laboratoarele de tehnica dentara la prelucrat aliaje dentare ,materiale ceramice,acrylate,compozite si zirconiu. 

  Descoperă Performanța și Fiabilitatea cu Micromotorul pe Inducție Fără Perii Micro NX

  Bucură-te de putere, precizie și durabilitate cu micromotorul pe inducție fără perii Micro NX - soluția perfectă pentru aplicațiile tale in laboratorul dentar. Cu tehnologia de ultimă generație a motorului pe inducție fără perii, Micro NX este alegerea ideală pentru cei care caută performanțe superioare și o durată de viață extinsă.

  Caracteristici Cheie:

  1. Eficiență Energetică Remarcabilă: Micromotorul Micro NX utilizează tehnologia pe inducție fără perii, oferind o eficiență energetică de top. Acest lucru înseamnă că vei economisi energie și vei reduce costurile de funcționare.

  2. Fiabilitate De Neegalat: Cu lipsa perilor și a contactelor electrice, micromotorul Micro NX este mai fiabil și necesită mai puțină întreținere. Te poți baza pe el pentru a rula fără probleme în timp.

  3. Putere Impresionantă: Cu o putere de ieșire considerabilă într-un pachet compact, Micro NX poate face față unei game variate de aplicații, de la prelucrarea materialelor la utilizări în laboratorul dentar.

  4. Control Precis: Cu un sistem de control avansat, poți ajusta cu precizie viteza și cuplul micromotorului pentru a se potrivi nevoilor tale specifice.

  5. Design Compact și Ușor: Micro NX este proiectat pentru a fi ușor de integrat în diferite aplicații, cu dimensiuni compacte care permit instalarea în spații strâmte.

  6. Durabilitate Remarcabilă: Acest micromotor este construit pentru a rezista în medii exigente. Carcasa sa robustă și materialele de calitate asigură o durată de viață lungă.

  Specificații Tehnice:

  • Tensiune de alimentare: 220v 
  • Viteză maximă: 50000 rpm
  • Cuplu maxim:7n/cm
  • Greutate:2.5 kg

  Micro NX este partenerul perfect pentru a face față cerințelor tale de propulsie și de control cu fiabilitate și performanță superioare. Indiferent dacă ai nevoie de un micromotor pentru o incinta de prelucrare, in tehnica dentara sau orice altă aplicație, Micro NX este alegerea sigură.

  Aducem performanță, eficiență și fiabilitate la vârful degetelor tale cu micromotorul pe inducție fără perii Micro NX. Achiziționează-l astăzi și transformă-vă proiectele în realitate!

  Greutate 2.5 kg

  Cuplu 7.0 N/cm

  Pentru freze HP de 2.35 mm

  Rotatii max. 50.000 rpm 

  Actionare pedala 

  Piesa mana deschidere in doua miscari

  230V     3A

   

  Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.
  Livrare gratuita
  Transport GRATUIT la comezile peste 400 Ron
  Retur 120 zile
  Cumperi fara griji, produsele pot fi returnate in 120 zile
  Reduceri si promotii
  Cumperi mai mult, platesti mai putin. Extra reducere 5 %
  Deschidere colet
  Verificare produs la livrare GRATUIT
  Micromotor pe inductie
  2.490 Lei
  2.790 Lei