Nu există produse adăugate.

Inregistreaza-te sau intra in cont pentru a vedea si modifica comenzile si informatiile personale.

  Yucera masina frezat in 5 axe

  Cod: SKU-1639790197-9713-10
  88.000 Lei
  110.000 Lei

  Yucera Mașină de Frezat în 5 Axe: Excelența în Frezare la 90 grade

  Descoperiți potențialul nelimitat al laboratorului dvs. dentar cu inovatoarea Mașină de Frezat în 5 Axe Yucera - soluția supremă pentru precizie, eficiență și versatilitate în producția de lucrari dentare. Concepută pentru profesioniștii care nu acceptă compromisuri în materie de calitate, Yucera oferă o experiență de frezare de neegalat, cu superioritate tehnică și excelență în performanță.

  Tehnologie de Vârf pentru Precizie Inegalabilă Dotată cu cele mai recente tehnologii de prelucrare în 5 axe, Yucera asigură detalii complexe și acuratețe fără cusur. Fie că lucrați la coroane, punți sau fațete, mașina noastră garantează că fiecare piesă este realizată cu cea mai înaltă standard de precizie cerut de stomatologia modernă.

  Design Robust Întâlnind Producția de Viteză Înaltă Construită cu un cadru robust și rezistent la vibrații, Yucera maximizează durata de viață a sculelor și menține un finisaj excepțional al suprafeței chiar și în timpul operațiunilor de frezare de mare viteză. Experimentați o producție neîntreruptă cu optimizarea dinamică a traiectoriei sculei noastre, care reduce timpul de frezare fără a compromite complexitatea sau calitatea produsului final.

  Compatibilitate Versatilă a Materialelor Mașina de Frezat în 5 Axe Yucera este un testament al versatilității, compatibilă cu o gamă largă de materiale, inclusiv zirconiu, PMMA, ceară, PEEK, rășină compozită. Această capacitate multi-materială asigură că laboratorul dvs. este pregătit să facă față nevoilor și preferințelor diverse ale pacienților, toate cu o singură mașină.

  Integrare Inteligentă a Software-ului Echipată cu un software CAM inteligent, Yucera simplifică sarcinile complexe de frezare și oferă fluxuri de lucru intuitive, asigurând că și cele mai sofisticate proiecte sunt ușor transpuse în restaurări fizice. Interfața prietenoasă a software-ului permite o învățare rapidă, în timp ce utilizatorii avansați pot valorifica întregul său potențial pentru a depăși limitele personalizării proteticei dentare.

  Eficiență Eco-friendly și Economică Concepută cu eficiență eco-conștientă în minte, caracteristicile de economisire a energiei Yucera și traseele de frezare optimizate nu doar reduc amprenta de carbon, dar și scad costurile de operare. Consumul său conservativ de energie și producția minimă de deșeuri o fac o alegere responsabilă din punct de vedere ecologic.

  Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii.
  Livrare gratuita
  Transport GRATUIT la comezile peste 400 Ron
  Retur 120 zile
  Cumperi fara griji, produsele pot fi returnate in 120 zile
  Reduceri si promotii
  Cumperi mai mult, platesti mai putin. Extra reducere 5 %
  Deschidere colet
  Verificare produs la livrare GRATUIT
  Yucera masina frezat in 5 axe
  88.000 Lei
  110.000 Lei